Language

sq en

Mundësi Punësimi

Lajmet e fundit

Hape për Gëzime - Tango Loja Shpërblyese
 Hape për Gëzime dhe fito  10x500euro  20x200euro  30x100... Me shume

Devolli Group edhe më afër konsumatorit
Devolli Group ka lansuar numrin 080007777 dhe ka siguruar staf shtesë për t&... Me shume

Mundësi Punësimi

Devolli Group ofron mundësi punësimi të gjithë të motivuarve për punë të suksesshme, që janë të përkushtuar ndaj punës dhe që ndërmarrin iniciativa.

Devolli operon me sistem të rekrutimit online i cili ju mundëson të aplikoni drejtpërdrejtë për vendet e lira të punës në bazë të njohurive, përvojës dhe aftësive të kërkuara për pozitën e tillë.

Për të rritur efikasitetin e punës, ekipi vazhdimisht i nënshtrohet trajnimeve. Stafi i nënshtrohet trajnimeve për zhvillimin e aftësive të shitjes, trajnime për merchandising, trajnimeve për zhvillimin e aftësive të Supervizorëve etj.

Për momentin nuk ka pozita të lira.

Kontakti

Devolli Group:

Tel: +381 0 39 450 552.
Tel: +381 0 39 450 553,

Rudesh, Istog 31000,
Republika e Kosoves 

info@devolligroup.com