Language

sq en
Jogurti Vita

 

Jogurti Vita

 

Jogurti VITA është produkti më i ri i qumështores VITA i cili është prodhuar që t’i përshtatet shijes tuaj. Me lloje të ndryshme të përmbajtjes së yndyrës si 0,5%, 1,5% dhe 3,2%, jogurti.

VITA është i vetmi jogurt vendor i prodhuar me teknologjinë më të lartë botërore me një paketim inovativ si Tetra Brik Edge që ka fituar çmimin “Paketimi i vitit” në Gjermani. 

 

Kontakti

Devolli Group:

Tel: +381 0 39 450 552.
Tel: +381 0 39 450 553,

Rudesh, Istog 31000,
Republika e Kosoves 

info@devolligroup.com

Lajmet e fundit

Hape për Gëzime - Tango Loja Shpërblyese
 Hape për Gëzime dhe fito  10x500euro  20x200euro  30x100... Me shume

Devolli Group edhe më afër konsumatorit
Devolli Group ka lansuar numrin 080007777 dhe ka siguruar staf shtesë për t&... Me shume